Transportservice

Let op: Bij ons is het helaas niet mogelijk om bestellingen zelf af te halen. U kunt hieronder meer informatie hierover vinden. 

Bezorg- en Ophaalservice

Bestellingen die u bij ons plaatst worden uitsluitend door onze eigen transportservice geleverd en opgehaald. Het ervaren transportpersoneel is u graag van dienst met onze bestelwagens. Waarom kunt u de bestelling niet zelf afhalen en terugbrengen? Dit doen wij om de kosten de minimaliseren en voor het vermijden van beschadigingen aan onze producten. Wij verhuren namelijk producten met een bepaald kwaliteitsniveau. Om dit niveau op peil te houden is het noodzakelijk dat wij het transport zelf in handen houden. 

Wij komen regelmatig in de steden Amsterdam, Almere, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en Zaandam. Uiteraard is het mogelijk om uw bestelling ook in de rest van Nederland bezorgd te krijgen. Graag wijzen wij u erop dat de bezorg- en ophaalservice tot aan de eerste drempel is. Indien u wenst uw bestelling op een verdieping of op een specifieke plaats in een gebouw bezorgd te krijgen dan is dit mogelijk tegen een vergoeding. Contacteer ons om te informeren naar de tarieven. Wilt u de bestelling geleverd hebben op een verdieping en er is een lift beschikbaar welke te bereiken is middels een vlakke ondergrond? Daar doen onze chauffeurs niet moeilijk over en kunnen dan eventueel op de verdieping leveren. Let op, de lift dient ruim genoeg te zijn en dat geldt ook voor deuren, hoeken, gangen etc. 

De transportkosten kunt u op de winkelwagen pagina vinden. U kunt hier uw postcode invoeren waarna de transportkosten worden getoond. De getoonde prijs is inclusief het ophalen van de bestelling.