Wie zijn wij?

Connected Verhuurservice specialiseert zich in partybenodigdheden voor diverse gelegenheden. Verjaardagsfeest? Bruiloft? Familie etentje? Evenement? Kerkdienst? Examens? Laat ons uw zorgen uit handen nemen voor de facilitaire benodigdheden. Van klapstoelen tot complete keukens, wij proberen een assortiment aan te bieden waarin u niets tekort komt. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige mensen die al langer werkzaam zijn in de partyverhuurbranche. Wij streven ernaar om onze dienstverlening steeds beter te maken voor onze klanten. Om u nu al zo goed mogelijk van dienst te zijn maken wij onze dagelijkse planning aan de hand van uw wensen. Wij beschikken over onze eigen bestelwagens bestuurd door ervaren chauffeurs die graag uw order bij u komen leveren.

Groeiend Assortiment
Jaarlijks wordt er geprobeerd het assortiment uit te breiden om aan uw wensen te voorzien.

Nacontrole bestelling 
Wij controleren elke geplaatste bestelling. Onregelmatigheden worden naar u gecommuniceerd.

Aanvullende Service 
Wij nemen als u dat wil, al uw zorgen uit handen. Van levering en opbouw tot aan bediening. Neemt u hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Onze Klanten
Ons klantenbestand varieert enorm. Wij kunnen een onderverdeling maken in twee groepen, namelijk; particulieren en zakelijke klanten. De particuliere klant kan variëren van jong tot oud met een verjaardag tot aan een bruiloft. De zakelijke klanten bestaan onder andere uit evenementenbureau ‘s, zaalbeheerders, banken, cateraars en nog veel anderen. Door deze variatie hebben wij geleerd dat elke klant uniek is. Daarom wordt elke klant als een unieke klant behandeld en proberen wij u ongeacht de grootte van uw bestelling de ultieme verhuurbedrijfservaring te geven.